Пътешествия из Барселона
English
info@friend-trips.com

The Shopping Night Barcelona

Shopping-Night-Barcelona-2013

The Shopping Night Barcelona e вечерта, в която магазините на улица Passeig de Gracia отварят врати и през нощта. През 2013 година ще се проведе на 28 ноември и главната тема ще е операта.

The Shopping Night Barcelona е вечерта, в която магазините на улица Пасейдж де Грасия, главната търговска улица в Барселона, една от най-елегантните и луксозни улици в света, ще имат извънредно работно време с цел да се подпомогне и да се направи международна реклама на текстилния отрасъл. Инициативата води своето начало от 2010 год. и всяка година привлича все повече и повече участници. През 2013 год. ще се проведе третото издание на The Shopping Night Barcelona и отново ще бъде неповторимо нощно, забавно изживяване на покупки на стилната улица Пасейдж де Грасия.

В тази инициатива се включват голяма част от магазините, ресторантите и културните центрове, от най-евтините до най-големите фирмени марки. Марки, които все повече и повече привличат клиенти като им предлагат намаления, голям избор от ресторанти , клиентите ще бъдат посрещнати с чаша пенливо вино, музика с DJ или може да им бъде направен маникюр, педикюр или грим.

Тази година темата ще е операта, по случай 200 години от рождението на Джузепе Верди и Ричард Вагнер. По улица Пасейдж де Грасия и съседните улици ще има културни мероприятия свързани с тези двама велики композитори. Специален гост на събитието ще е Монсерат Кабайе.

The Shopping Night Barcelona ще се проведе на 4 зони: Зона Валкирия (между улиците Rosselló и Provença) с представяне на амазонки и коне вдъхновени от творбата на Вагнер, Зона Ла Травиата (между улиците Provença и Mallorca) ще бъде заета от щандове и будки от спонсори и техни партньори, където готвачът Карлас Арендайо ще предложи синфонично меню, в зоната Ил Траваторе (на улица Provença, между улиците Passeig de Gràcia и Pau Claris) ще бъдат каталунските инстуции Лицеят или Аудиторио, в зоната Риголето (на улица Provença между улиците Passeig de Gràcia и Rambla Catalunya) ще бъдат Modafad, 080 и модните училищата на Барселона. В долната част на улица Пасейдж де Грасия (между улиците Gran Vía и Ronda Sant Pere) ще е разположена зоната La Ópera, Prêt à Danser Clear Channel, която ще предложи спектакъл от оперна музика, балет и мода.

Източник: SERIEBCN
@SerieBCN

The Shopping Night Barcelona

28 ноември 2013 г.

От 20:00 ч. до 01:00 ч.

улица Passeig de Gracia в Барселона

Отговорете