Пътешествия из Барселона
English
info@friend-trips.com

Магическите фонтани на Монжуик с нов спектакъл с модерна музика

Магическите фонтани на Монжуик с нов
спектакъл с модерна музика

Специална хореография с ритми на Лейди Гага, Бруно Марс, Шакира, Уан Дайрекшън или Колдплей ще озвучава летните барселонски нощи.

Friend Trips: Магическият фонтан

Friend Trips: Магическият фонтан

Според агенцията ЕФЕ и испанския вестник Ла Вангуардиа тази събота, 2 юли 2014 г., новият спектакъл с хореография основана на музика от последното десетилетие ще озвучава музикално-светлинния спектакъл на Магическите фонтани в Барселона.

Така както информира Кметството на Барселона по време на новия спектакъл светлината и водата на Пеещия Фонтан ще танцуват под ритмите на Лейди Гага, Бруно Марс, Стереофоникс, Колдплей и други. Тези песни ще се комбинират с хитове от последния сезон на 2013-2014 година на групи и солисти като Шакира, Уан Дайрекшън или Фарел Уилям.

Освен тази нова програма спектакъла на Магическият Фонтан е предвидил и детски репертоар с музика от детски филми като агънцето Тими и щурите Фенбой и Чам Чам.

Фонтаните направени по проект на Карлас Буйгас по случай Световното Изложение в Барселона през 1929 г. работят с лятно работно време (от май до октомври) четвъртък, петък, събота и неделя в 21:30ч., 22:00ч., 22:30ч., 23:00ч. и зимно работно време (от октомври до април) петък и събота в 19:30ч., 20:00ч., 20:30ч., 21:00ч.

С новата лятна хореография Магическият Фонтан има вече голям репертоар от музикални програми: три спектакъла с музика от филми, 6 с класическа музика, един със сарсуела, един с ремикс от XX и XXI век, друг с 80-те и 90-те години, един на тематика Барселона, Фреди Меркюри и Монсерат Кабайе.

Отговорете