Пътешествия из Барселона
English
info@friend-trips.com

Общи условия

Общи условия за ползване на сайта www.friend-trips.com

Туристическа Агенция Friend Trips (регистрирана марка на дружество FRIEND PERSTO S.L.), по-долу наричана само FRIEND TRIPS, вписана в търговския регистър на град Барселона Испания том 42 856, лист 157, страница В-415 981, с данъчен номер ES B65675787, туристически лиценз № GC-002345 и адрес на дейността Ronda Universitat, 15, 1-1 08007 Barcelona (España), тел. 0034 930 231 738 и електронна поща info@friend-trips.com е собственик на интернет страницата www.friend-trips.com.

Следните общи условия са валидни единствено и само за Потребителите, посетителите и бизнес партньорите, по-долу наричани ПОТРЕБИТЕЛИ, на интернет страницата www.friend-trips.com. Достъпът до интернет страницата www.friend-trips.com води до приемането на настоящите общи условия за ползване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ заявява, че ги разбира и приема. ПОТРЕБИТЕЛЯТ се задължава да не използва интернет страницата и услугите, които се предлагат в нея, за да извършва дейности, които нарушават закона и да спазва във всеки един момент настоящите общи условия.

Сключване на договор между FRIEND TRIPS и ПОТРЕБИТЕЛЯ на интернет страницата

С използването на тази интернет страница или която и да е услуга на FRIEND TRIPS ПОТРЕБИТЕЛЯТ приема правилата и условията на ползване. ПОТРЕБИТЕЛЯТ се задължава да прочете условията за ползване на сайта и да ги спазва, носейки отговорност по силата на настоящия договор.

Съдържание и ползване на материалите на интернет страницата

Съдържанието и услугите на интернет страницата на FRIEND TRIPS са достъпни за ПОТРЕБИТЕЛИТЕ при условията, утвърдени в настоящия договор.

Съдържанието на интернет страницата на FRIEND TRIPS е подробно изработено и подбрано от външни и вътрешни източници, така че FRIEND TRIPS е единствено отговорна за съдържанието подбрано само от вътрешните фирмени източници. FRIEND TRIPS си запазва правото по всяко време да промени съдържанието на интернет страницата.

FRIEND TRIPS чрез интернет страницата предоставя на ПОТРЕБИТЕЛЯ туристическа информация за Каталуния, Испания: екскурзоводски услуги, настаняване, организиране на пътувания, както и за останалата част на света.

Материалите, публикувани в интернет страницата на FRIEND TRIPS са от комерсиален и информативен характер, a потребителите могат да ги използват за лични цели или да ги публикуват винаги според условията на следния лиценз:

BY Licenceза повече информация посетете сайта: http://www.creativecommons.org/licenses/.

Линкове към други страници

Интернет страницата съдържа и линкове към други интернет страници, за които отговарят други физически и/или правни лица. Линкове са само препоръка, източник на допълнителна и по-изчерпателна информация. FRIEND TRIPS няма влияние над тяхната политика на публикуване, и с този договор се освобождава от всякаква отговорност за тяхното съдържание, както и за истинността и точността на информацията, публикувана в тях.

Промяна на условията за ползване

FRIEND TRIPS си запазва правото на промяна на общите условия за ползване на сайта, в който и да е момент и без предварително известие. Промените влизат в сила в момента на публикуването им. ПОСЕТИТЕЛИТЕ са длъжни своевременно да отбележат промените и да се пригодят към тях.

Настоящият договор се прилага докато една от страните не го прекрати. Вие можете да прекратите този договор като спрете да използвате интернет страницата www.friend-trips.com.

Юрисдикция

Испанският съд има пълното правомощие за тълкуване и приложение на правните въпроси, свързани с условията за използване на материалите, публикувани в интернет страницата на FRIEND TRIPS, а градският съд в гр. Барселона е упълномощен за всички съдебни искове, които са резултат от използването на тези материали.

 

гр. Барселона 17. 12. 2015 г.