Пътешествия из Барселона
English
info@friend-trips.com

За нас

Туристическа Агенция Friend Trips® е регистрирана марка на дружество Friend Persto S.L. със седалище в град Барселона, Испания. Friend Trips e испанска туристическа агенция с туристически лиценз № GC-002345, регистрирана в търговския регистър на град Барселона. Специализирана е в организиране на индивидуални и групови пътувания между България и Испания.

Friend Trips в услуга на българският турист

✓ лицензиран екскурзовод на български език

✓ екскурзии из Барселона и околностите

✓ настаняване

✓ гурме и дегустация на вино

✓ бизнес пътувания

✓ индивидуални и групови пътувания

✓ спортни събития: футболни срещи, тенис турнири, кръг от Формула 1

✓ концерти, мюзикъли, фламенко шоу

✓ панаири и конференции

✓ круизи

✓ екзотични почивки от Испания до Карибите

baskowski-38Съосновател на Friend Trips и организатор на пътуванията е оперативния директор Гергана Периолска. Тя започва своето образование по Екология и Туризъм в Нов Български Университет в гр. София, след това се прехвърля в гр. Барселона, където учи в университетите CETT, Universitat de Barcelona и Mediterrani, Universitat de Girona и завършва бакалавърска степен по Туризъм. След като работи дълги години в Туризма и организация на пътувания тя основава Агенция Friend Trips, специализирана в приемен туризъм за българи и организация на пътувания из Испания и до България, круизни пътувания и пътувания до екзотични дестинации. Гергана е лицензиран екскурзовод за областта Каталуния.Guía Oficial de Catalunya

Може да се свържете с нея на gergana.periolska@friend-trips.com

SashoАлександър Стоянов е съосновател и търговски директор на Friend Trips. Той завършва образованието си по икономика, бакалавърска степен във ВСУ „Черноризец Храбър“ в гр. София и магистърска степен по Управление на транспортните фирми и логистика в ICIL, гр. Барселона.

Може да се свържете с него на ak.stoyanov@friend-trips.com

 

 

 

 

*** Светът е голям и пътешествия дебнат отвсякъде ***

В търсене на интересни места за вас …

 

✉ info@friend-trips.com

☎ /Fax: +34 930 10 14 76

✎ Paseo Santa Coloma 39, 3-4 08030 Barcelona (Spain)