Пътешествия из Барселона
English
info@friend-trips.com

Туристическа борса „Ваканция“

Туристическо изложение

Туристическо изложение

Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО ще се проведе от 13 до 15 февруари 2014 г. в Интер Експо Център – София.

Friend Trips ще представи своите продукти за Барселона и околностите и ще отговори на всички въпроси свързани с пътувания до Барселона и останалата част на Испания. Ще ни намерите в зала 1, щанд В-19.

Изложението се организира под патронажа на Министерството на икономиката и енергетиката.

Туристическата борса е предназначена за професионалисти и широка публика.

В 31-то издание на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО ще вземат участие Национални туристически организации, туроператори, общини, хотели, хотелско оборудване и други фирми от България и от 20 страни от цял свят. Популярността на Борсата расте от година на година и доказателство за това са новите 40 участници от България и чужбина през 2014 г.

Изложбените щандове тази година са разположени в 3 зали на площ от 6000 кв.м.

Програмата на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2014 е наситена и разнообразна. В трите дни на форума се организират поредица от пресконференции, презентации на фирми, дискусии, кръгли маси. В нея са включени също и демонстрации на местни обичаи и традиции, дегустации, атрактивни развлечения.

Официалното откриване на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО е на 13 февруари 2014 в 10.00 ч. В Централното фоайе на Интер Експо Център – София.


Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2014
ще се проведе от 13 до 15 февруари 2014 г. в Интер Експо Център, София.

Изложението се организира от Прим Експо.

Източник http://holidayfair-sofia.com
Отговорете